M230i-P150

Eenvoudig automatisch printen en etiketteren van pallets

Met de M230i-P150 hebben we het bedrukken en aanbrengen van GS1-conforme etiketten, inclusief SSCC code vereenvoudigd. De Ideaal voor industrieën die een robuust, allround en eenvoudig te bedienen systeem vereisen, zoals voedingsmiddelen, dranken, life sciences en elektronica, enz.

Makkelijke integratie

  • Dankzij de geavanceerde connectiviteitsopties van de M230i-P150 is deze naadloos te integreren met ERP-, WMS- en MES-systemen in uw fabriek.
  • De besturingseenheid is via hardwaresignalen eenvoudig te koppelen met de PLC van uw transportsysteem waardoor een perfecte integratie mogelijk is.
  • Dankzij de optioneel geïntegreerde barcodescanner bent u verzekerd van een leesbare barcode op uw etiket. Optioneel kan de data van de barcode via een seriële of Ethernet verbinding gedeeld worden met uw ERP-, WMS of MES systeem.
  • Er zijn optionele verwarmings- en airconditioning modules beschikbaar zodat het systeem ook in meer extreme situaties kan worden ingezet.

Gebruiksvriendelijk

  • Het robuuste ontwerp en de slimme functionaliteit minimaliseren de tijd die nodig is voor het verwisselen van media en voor onderhoud, zodat u uw productietijd kunt maximaliseren

Animatie van de M230i-P150 in bedrijf