Nieuws

Domino Print and Apply Benelux bestaat 20 jaar

Mectec Coding Benelux is opgericht op 2 december 2002. In 2018 werd om marketingtechnische redenen besloten de naam te wijzigen in Domino Print and Apply Benelux. Inmiddels zijn we al 20 jaar succesvol in het leveren van geavanceerde print- en etiketteeroplossingen in de Benelux. 

Het nieuwe MX350i systeem is verkrijgbaar

Het nieuwe Mx350i systeem is de oude vertrouwde print engine maar dan met een nieuwe elektronische besturing. State of the art elektronica die zorgt voor een print engine met meer capaciteiten op het gebied van communicatie en opslag. Het doorsturen en afdrukken van een etiket lay-out gaat razendsnel. 
 
Een ander belangrijk aspect is de afmeting. Ons print en etiketteersysteem was al het kleinste wat er op de markt verkrijgbaar is, echter door het vervallen van de welbekende besturingseenheid is het geheel nog compacter. Alle elektronica zit in de print engine, zonder dat de afmetingen van de print engine gewijzigd zijn. 

Kenmerken:
✔ Lange levensduur als gevolg van robuuste constructie.
✔ Hoge beschikbaarheid tijdens 24/7 bedrijf.
✔ Snelle en eenvoudige vervanging van verbruiksartikelen.
✔ Nauwkeurig bedrukken en aanbrengen van etiketten op hoge snelheid.
✔ Hoge afdrukkwaliteit die voldoet aan alle eisen van de logistieke keten zoals; tekst, afbeeldingen en barcodes volgens GS1-norm.

Wij zoeken een technisch talent

Vanwege de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een veelzijdig en flexibel technisch specialist voor onze buitendienst.
Interesse?

Vacatures