Compacte afmeting, grootse prestaties

Wij leveren compacte oplossingen gebaseerd op een aantal modules; print engine, aanbrengsystemen en de besturingseenheid. 
Dit maakt het voor onze klanten eenvoudig om een standaard systeem te configureren dat voldoet aan de specifieke wensen van de klant waarbij men nog steeds kan profiteren van de vele voordelen van het M230i systeem.

  • 11 verschillende aanbrengmodules
  • Linkse en rechtse uitvoeringen
  • 4" and 6" print engines beschikbaar
  • 600 meter transfer folie en etiketten
  • Meest compacte systeem dat er verkrijgbaar is
  • Eenvoudige en snelle wissiling van de etiketten en folie
  • TouchPanel UI en QuickStep software
  • Bedieningsvriendelijk en uitstekende performance
  • Accessoires en verbruiksartikelen
  • Lage total cost of ownership

M230i Standaard uitvoeringen

Als gevolg van het modulaire ontwerp en de grote mate van flexabiliteit zullen onze standaard uitvoeringen een oplossing bieden voor het merendeel van de wensen en eisen van de markt.

M230i-T4/T6

Onze standaard systeem met een lineair aanbrengsysteem. Geschikt voor het bedrukken en aanbrengen van etiketten in stilstand en beweging. Geschikt voor 90% van de toepassingen. Leverbaar in 4" en 6".

M230i-CW100 

Onze standaard oplossing voor het bedrukken en aanbrengen van hoeketiketten. Dit systeem wordt veel ingezet voor serialisatie applicaties.

M230i-S4/S6/SP4/SP6

Geschikt om etiketten aan de voorzijde van de verpakking aan te brengen. Leverbaar in 4" en 6".

NIEUW

Mx350i-T4/T6

Onze nieuwste aanwinst. Met dit systeem brengt u etiketten aan door middel van een lineair aanbrengsysteem. Ons Mx systeem beschikt over de nieuwste technologie
Leverbaar in 4" en 6". 

M230i-P150

Onze standaard oplossing voor het bedrukken en aanbrengen van etiketten op twee aanliggende zijden van de pallet. Dit systeem beschikt over een unieke rest pallet functie.

Speciale oplossingen

 Soms is is een standaard oplossing niet voldoende om aan uw wensen en eisen te voldoen. Met ervaren en deskundige engineers en project managers is geen enkele uitdaging ons teveel. Als uw wensen en eisen afwijken van de specificaties van onze standaard systemen dan zijn wij graag bereid om samen met u te zoeken naar een passende oplossing. 

Service

Onze producten zijn uitermate geschikt om langdurig en betrouwbaar ingezet te worden onder zware industriële omstandigheden en hebben zich al veelvuldig bewezen. De beschikbaarheid van onze systemen is uitermate hoog. Mocht het dan onverhoopt toch misgaan dan is een snelle en effectieve service een must. Wij beschikken over een team van ervaren en deskundige technische specialisten die u snel en efficiënt weer op weg helpen.